Afslanken

-12 kilo

Via een vriendin ben ik bij je terecht gekomen en meteen had ik het gevoel dat het klikte. Je bent heel open en je liet zien hoe we naar producten moesten kijken om te weten wat we wel en (of liever) niet mochten. Gelukkig geen calorieën tellen, maar letten op de goede ingrediënten die in etenswaar zitten. Ook al zat het me even tegen, je wist het toch positief te benaderen zodat ik weer verder kon. Ook geef je goede alternatieven mee en laat je zien wat je het beste kunt kiezen tussen twee super foute dingen, zodat ik toch met een goed gevoel mijn keuzes kon maken. En was je enthousiast als ik van een moeilijke week de beste keuzes had gemaakt. Ook als het goed gaat laat je dit volop blijken en ben je net zo trots als ik dat het gelukt is. Wat zeker helpt zijn de complimentjes die je geeft ook al zit het af en toe tegen, je laat zien dat het toch een prestatie is om af te vallen. Ook de complimentjes van mijn naaste omgeving deden mij goed. Ze hebben me zelfs gevraagd om aan een modeshow mee te doen. Je kunt toch geen groter compliment krijgen. Wat ik nu moeilijk vind is het stabiliseren, maar ondanks dat ik een weekendje weg ben geweest en verschillende uitjes heb gehad. Lukt het me toch om weer om de draad weer op te pakken en het kilootje wat eraan is gekomen en weer gauw genoeg af te krijgen.

Hypnose

Ik ben 2 jaar geleden bij jou gekomen om mij te helpen dvm hypnose om af te vallen en zeker dan ook op gewicht te blijven. Nu, ik kan jou vertellen dat dit is gelukt. Ik ben nog altijd op gewicht, en ik ben van het snoepen af. Ik vind het zo fijn, dat ik ook al het lekkers niet zie staan in de winkels, want dat is altijd de grote verleiding geweest. Ook collega's van mij, vragen waar ik ben geweest. En ik geef graag jouw adres door, zodat jij ook hen kunt helpen. Daar het nu al weer 2 jaar is geleden, wil ik jou graag even op de hoogte brengen, dat het mij goed gaat.

Afslanken

-17 kilo

Mij naam is Peggy Bouten 36 jaar. Sinds mijn jeugd was ik al in gevecht met mijn gewicht. Totdat ik in januari 2014 een advertentie zag van my slim. Dit was voor mij het moment om definitief een einde te maken aan het jojo effect en alles al Had geprobeerd om af te slanken van dieet tot Sonja bakker. Ik kwam terecht bij Annemiek Billekens ik woog toen 85 kilo. Na een fijn intake gesprek waar me duidelijk uit werd uitgelegd wat goed voor je is en wat niet. Ben ik begonnen met mijn voedingspatroon aan te passen. Door de makkelijke beschrijving en de wekelijkse ondersteuning. Ben ik 17 kilo afgevallen en nu bijna 3 maanden later ben ik nog steeds op gewicht. Het kan dus ECHT zonder honger gevoel en rare aanpassingen.

Hypnose

Ik heb een proef sessie hypnose mogen ervaren bij Annemiek Billekens, tijdens de boeklancering. Ik ben toch wel sceptisch wat hypnose betreft. Maar jij straalt rust uit en je bent volgens mij een heel lief en begaan persoon. Daarom heb ik deze stap gezet. Het was heel verrassend en fijne ervaring. Heel apart dat zelfs nu nog steeds een totale ontspanning in je lijf voelt opkomen als je de duim en wijsvinger tegen elkaar houd. (De verankering). Ik raad het echt iedereen aan! Bij Annemiek ben je in goede handen.